Barossa a její rok 2014 :)

25.09.2013 10:31

Již nyní se rýsuje rok 2014 plný sportu :) ale vzhledem k pracovním, studijním ale i přijemnějším povinnostem naštěstí :) to bude velice časově omezené :-/ Ale co je naším hlavním cílem toho roku? Udržet se na výslunní pracovních sheltií :) a stát se klubovým šampionem práce!

PASENÍ: Každopádně již nyní trénujeme na IHT-TS a které chceme co nejdříve složit, tento rok to už asi nestihneme vzhledem k tomu, že máme ještě Athorka doma, ale rok 2014 to jistí :) A tento sport pro nás bude TOP01 a doufejme v nejvyšší zkoušku! :)

POSLUŠNOST: Poté také na jaro plánujeme z poslušnosti zkoušky ZOP a ZZO, které jsme nestihli kvůli krytí na jaře a máme na ně již natrénováno a ke konci roku bych ráda zkusila zkoušku ZPU-1 :)

AGILITY: V zimním období, kdy se nedá pást ani moc cvičit se budeme v hale věnovat znovu Agility, spíše oddychově, protože to pro nás není sport č.1, ale nevylučuji, že po zimní přípravě bychom nevyjeli alespoň na jedny závody a složili tak MA1 zkoušku, Rosi na to určitě má :)

DOGDANCING: Moc ráda bych zkusila s Rosi dogdancing, ale obávám se, že na to už čas v roce 2014 nevyjde :( Třeba napřesrok! :-)